Spiritualiteit en jij met een verhaal over true love

In de rubriek ‘Spiritualiteit en Jij’ vertellen onze kijkers hun ervaringen met spiritualiteit. Deze week een aangrijpend verhaal van een anonieme dame. Na een huwelijk van 50 jaar overlijdt haar man. Ze krijgt veel tekens van hem.

 

Mijn lieve man is 11 jaar geleden overleden. Vlak voordat wij ons Gouden bruiloft vierden (50 jaar getrouwd) kregen wij van artsen te horen dat mijn man ongeneeslijk ziek was en niet al te lang meer zou leven.

Onze lieve kinderen hadden een zaaltje gehuurd zodat we ons jubileum nog wel konden vieren. Ik heb mijn man dansend leren kennen en we hebben dansend afscheid genomen. We hebben elkaar op bovennatuurlijke wijze leren kennen Hij was de grote liefde van mijn leven en daarom dansten we die dag ook op het nummer ‘True Love’.

Exact een maand na deze laatste dans hebben we hem begraven.

 

Een half jaar na zijn dood begon de eerste tekens te komen.

Ik was op het kerkhof en vanwege een dikke pak sneeuw wat daar nog lag was het onmogelijk om te fietsen. Ik moest dus met de fiets aan de hand naar zijn graf wandelen.

Opeens rook ik een heerlijke geur, een hemelse geur leek het wel. Nog nooit heb ik zoiets geroken. Ik keek om me heen maar niemand te zien! En ook geen bloemen. Ik was verbijsterd. En ineens, uit het niets, gaat mijn fietsbel een keer over. Ik raakte mijn bel niet aan. Zo bijzonder.

 

De eerste jaren zonder hem sowieso veel verdriet gehad. Wij hielden van samen reizen. Mijn eerste wintersport zonder hem heb ik alleen maar zitten huilen. Het was zo leeg zonder hem. Maar ik bleef wel gaan.

Nog geen jaar na zijn overlijden ben ik naar Spanje gegaan. Daar zat, elke dag in februari, een witte vlinder bij mij op het strand. Er kwamen zelfs een keer twee dames naar mij toe en die zeiden dat er een witte op mijn hoofd had zitten. Ik kreeg kippenvel. Vervolgens vloog de vlinder weg van mijn hoofd maar kwam na drie meter alweer terug en ging op mijn mouw zitten. Ik weet zeker dat hij die vakantie bij mij was!

 

Inmiddels ben ik 85 en maak ik nog steeds van dit soort dingen mee, ik denk dat mijn man daar een hand in heeft. Wel krijg ik last van wat mankementen. Maar ik heb nooit in het ziekenhuis gelegen of operatie gehad. En dat zal ook niet gaan gebeuren. Als het mijn tijd is dan is dat zo. En dan ga ik naar een mooiere plek en zie ik mijn lieve man weer.

 

Wil jij net als deze mevrouw jouw verhaal met ons én onze kijkers delen? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

‘Spiritualiteit en Jij’ verschijnt elke maandagmiddag om 16:00uur op onze Facebookpagina.

 
Gerelateerd:
Maak contact met een van onze mediums
Betrouwbaar medium

Heeft u een betrouwbaar medium nodig die u op weg helpt met uw levenspad? Dit is mijn toekomst is de nummer 1 spirituele hulplijn die naast de website, doordeweeks online uitzendingen heeft. ...