Volle maansverduistering in stier 19 november

Omarm deze volle maan Stier verduistering

Omarm deze volle maan Stier verduistering als een kans om je hart wakker te maken voor een dieper en rijker liefdesleven.Laat de energie je de weg wijzen naar het volgende hoofdstuk van jouw zielsevolutie.

Deze maansverduistering in stier vertegenwoordigt het startpunt van een nieuwe verduisteringscyclus die we de komende maanden zullen meemaken. Hetgeen wat je mag ervaren zal rond deze maansverduistering gaan manifesteren als een deel van jouw zielengroei. Het kan tijd of meerdere verduisteringen kosten voordat we echt begrijpen door welke zielengroei we ons wanen.

 

Verduisteringen vallen vaak samen waardoor deze stier maanverduistering zal samenwerken met de schorpioenverduistering die we in 2022 zullen ervaren. November zal een maand gaan worden waarop we ons gaan afstemmen op het ontwaken van het hart en meer naar ons eigen hart gaan luisteren. Verduistering zijn portalen van transformatie en ontwaken. Voorbestemde gebeurtenissen in ons leven zijn niet vreemd rond deze tijd. Ze zetten dingen in beweging, helpen dingen af te ronden, of geven nieuwe inzichten mee en schudden ons wakker.

 

Ze helpen ons in onze zielsevolutie en zielsgroei.

Transformatie zal soms snel en plotseling zijn of ze kunnen langzaam zijn en de komende weken en maanden aanhouden. Begin met een dagboek bij te houden, leg vast wat je meemaakt en volg je proces tijdens deze verduisteringreeks. Bijvoorbeeld wat je thema's, patronen en gebeurtenissen zijn die zich voor je ontvouwen.

Op collectief niveau kan deze november de relatie met anderen maar ook onze relatie met onszelf en met geld onder de loep leggen, over wat we waarderen en wat we waardig vinden.

 

Hieronder wat tips die met deze reeks betrekking kan hebben, maar ook onbewuste belemmerende overtuigingen met betrekking tot diepere of intiemere relaties met onszelf of anderen kunnen naar de oppervlakte komen. Soms vallen bepaalde relaties weg omdat deze relatie toch ook al wankel stond,

Zie het als een upgrade voor zelfliefde en eigenwaarde. Vertrouw op de kosmische stroming want verduistering brengen ons waar we moeten zijn. Houd je hart open en vertrouw wat op wat er mag komen en gaan.

In liefde en licht. 

Petra 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Tarotist
Tarotist

Tarotkaarten worden gebruikt bij een kaartspel wat gebruikt wordt voor kaartleggingen en waarzeggerij. Tarotkaarten wordt gezien als een manier om met behulp van symboolkaarten...