Volle maansverduistering in tweelingen op 30 november

Gebruik de magische energieën van deze Maansverduistering van a.s. maandag om je te verbinden met je Goddelijke vrouwelijkheid en de totaliteit van alles wat je bent. 30 november 2020 om 10:32 uur is er een volle Maan met een Maansverduistering in het sterrenteken Tweelingen. De volle Maansverduistering is helaas niet te zien maar wel te voelen in Nederland. Het is vaak een emotionele tijd welke 3 dagen voor en 3 dagen na de volle Maan voelbaar is.

 

De huidige Boogschutter (waar nu de zon in staat)- Tweelingen(waar nu de volle maan instaat) - as startte dit jaar in juni en eindigt in december 2021. Op 30 november valt de tweede verduistering op deze as. Met bijna dezelfde graden en stand vond deze as tevens plaats op 29 november 1993 en 29 november 1974. Je kunt met deze informatie naar het verleden kijken om een beter begrip te gaan krijgen over welke persoonlijke thema's in het heden en de toekomst spelen. Wanneer een Volle Maan met een Maansverduistering zoals deze komt is het een potentiële, krachtigere maan die openbaringen en keerpunten stimuleert. Een Maansverduistering is een astronomisch fenomeen dat plaatsvindt wanneer de Zon, de Aarde en de Maan zich op één lijn bevinden met de Aarde in het midden. Normaal weerkaatst de Maan het zonlicht terug naar de Aarde maar tijdens een Maansverduistering kan de Maan geen zonlicht opvangen omdat de Aarde er tussenstaat. Voor een korte tijd verdwijnt de Maan uit het zicht. Het zonlicht dat normaliter op dat moment door de aardatmosfeer doordringt, kleurt rood waardoor op de Maan een rode gloed te zien is. Helaas nu niet in Nederland. Iedereen zal de effecten ervan anders voelen, en iedereen zal geroepen worden om onder deze energie in een iets andere richting te gaan lopen omdat Maansverduisteringen keerpunten in het leven meebrengt. Dit alles stelt ons in staat naar binnen te gaan om ons hoogste goed uit te gaan werken.Verduisteringen zijn een extra leidende hand vanuit het universum omdat ze vaak onthullen wat ons volgende groeipunt is.

 

Maansverduisteringen brengen je altijd waar je moet zijn. Ze begeleiden je altijd in de goede richting en ze onthullen je altijd precies wat je moet weten om jouw unieke pad te vervolgen. Omarm de energie van deze volle Maan en gebruik haar kracht om jezelf te zuiveren, los te gaan laten door in je eigen hart en ziel te gaan reflecteren. De Volle Maansverduistering valt in het teken Tweelingen. Tweelingen is een luchtteken, welke over onze geest regeert. Onze geest heeft de kracht om beelden te schetsen welke we verkiezen te zien, de kracht om gebeurtenissen aan te nemen en er verhalen aan vast te koppelen. Sommige verhalen kunnen ons meer laten “struikelen” dan de gebeurtenissen zelf. Dat zijn van die verhalen die ons veel stress en pijn in ons veroorzaken en die vergroten tijdens de volle Maanverduistering. Tweelingen vertegenwoordigen zowel de zichtbare, tastbare wereld als de onzichtbare, ongrijpbare wereld. Deze volle Maan in Tweelingen herinnert ons eraan dat we niet alleen een fysiek lichaam maar ook een ziel hebben. Tweelingen leert ons dat we zowel mens als wezen zijn, dus kijk of je deze balans kunt vinden. Kijk of je jouw geest tot rust kunt brengen door de verhalen die je niet langer dienen los te laten en uit het overdenken kunt stappen. Verschuif vanuit het ego naar je menselijke kant en neem de tijd om contact te maken door de stilte in jezelf op te zoeken en deze te eren. Daardoor kunnen we ons meer bewust worden van hoe onze innerlijke wereld onze uiterlijke wereld beïnvloedt. Bovendien worden we meer bewust van de manier waarop we ervoor kiezen om dingen te zien.

 

Er heerst van oudsher veel bijgeloof rondom de Maansverduisteringen omdat de maan verdwijnt en een onheilspellend gevoel kan geven. Er wordt ook gezegd dat verduisteringen onverwachte voorbestemde gebeurtenissen op ons pad brengt welke onze groei en ons hoogste doel ondersteunt. Geef jezelf toestemming om alles te voelen wat er vanuit de diepten vanuit je onderbuik omhoog komt drijven. Bij volle Maan en daarbij als extra de Maansverduisteringen wordt onze Goddelijke vrouwelijke kant wakker geschud. De Goddelijke vrouwelijke energie heerst over de verborgen schaduwzijden. Onze schaduwzijden kunnen zijn: onze kwetsbaarheid, angst en onzekerheid over de toekomst, iets of iemand waar je je te stevig aan vasthoudt, iets of iemand waaraan je je mag overgeven en iets of iemand wat je los mag laten omdat het jou niet meer dient. Het vertegenwoordigt tevens een connectie met je onderbuikgevoelens, het Weten en de creatieve kwaliteiten die tot uiting mogen komen. Sta jezelf toe volledig gevoed te voelen door de krachten van het Goddelijke vrouwelijke.Laat de wijsheid die deze Godinnen overbrengen je geest aanraken. De vrouwelijke sterke energetische schaduw Maangodinnen en haar invloeden zijn afkomstig van de Godinnen: Black Moon Lilith, Ceres, Vesta en Eris. Black Moon (zwarte maan) Lilith is een sterk geladen punt tussen de Maan en de Aarde. Zij geeft richting naar vrijheid en bevrijding. Deze Godin laat onderdrukte emoties naar de boven komen zodat we ze kunnen loslaten en of genezen. Ceres is een asteroïde (een planetair rotsstuk) en Godin van vruchtbaarheid en vernieuwing. Haar aanwezigheid herinnert ons eraan om onszelf te koesteren of te voeden. Zij zorgt voor verbondenheid met de natuur, zelfzorg en met liefde voorzichtig voor onze moederwond te gaan zorgen. Haar komst zorgt er tevens voor dat het tijd is dat je iets kunt gaan oogsten en voltooid is. De asteroïde (een planetair rotsstuk) Vesta is de Godin van warmte en vuur. Ze herinnert ons eraan dat wanneer we voor onze innerlijke vlam en vonk gaan zorgen, dat we in staat zijn om verbinding te maken met onze creativiteit, onze innerlijke kracht en onze passie. Tot slot Eris is een dwergplaneet die zich buiten Pluto bevindt. Ze staat bekend als de Godin van de strijd en disbalans maar zij komt alleen als ze weet dat we de gelegenheid kunnen aangaan. Als de dingen niet in balans zijn, is het haar chaos die zorgt dat je het pad gaat corrigeren. En ook haar chaos die je ertoe aanzet wanneer het tijd is om verder te gaan of om verder te groeien.

 

Kristallen en edelstenen

Tijdens de volle maan is het goed om al je kristallen en edelstenen te reinigen en op te laden. Reinigen doe je 3 minuten onder zacht stromend koud water met jouw intentie erbij dat je ze reinigd. Het beste kun je ze tijdens de volle maan op de aarde op laten laden en danken voor hun werk. 3 dagen voor en na de volle Maan kun je blauwe, roze, paarse en witte kristallen gebruiken want die werken meestal heel goed voor maan-energie. Vertrouw en volg je intuïtie bij het kiezen van de perfecte kristal of edelsteen. Tot slot kan het visualiseren van een genezend wit licht om je heen je als extra steuntje in de rug helpen. Een Maansverduisterings ritueel volgt binnenkort.

Houd mijn box in de gaten.

Vanuit licht en liefde wens ik je een mooie volle maan toe.

Petra box 278

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Lenormand Kaarten
9-4-2019
Lenormand kaarten

Lenormand-kaarten zijn een specifiek type waarzegkaarten die hun oorsprong vinden in de 19e eeuw...