Een supermaan bloedmaan en zon maansverduistering in een

Op 21 januari 2019 zal de eerste volle maan van het jaar plaatsvinden, ook wel de Ijsmaan of Wolfmaan genoemd.

 

Deze Ijs- Wolfmaan staat voor diepgang en zuivering. Deze maan valt in een koude winter. De zaadjes zitten nog in de donkere diepte, de essentie voor groei is volledig aanwezig maar nog niet zichtbaar. De zuiverheid van deze maan zal helderheid geven over welke zaadjes van jouw plannen straks zichtbaar mogen worden. Maak het daarom helder in je hoofd en huis om dit te kunnen zien als de tijd er rijp voor is.

De Maan staat voor emoties, de moeder en hoe jij emotionele veiligheid zoekt. Nu de maan verduisterd wordt kunnen gevoelens rondom relaties, gezien en jouw moeder nu versterkt en uitgelicht worden. Het gevoel van je niet veilig voelen in deze maatschappij kan nu even erger worden.

Onverwachte gebeurtenissen kunnen deze emoties triggeren en tot een uitbarsting laten komen. Je kunt je zelfs moe en mentaal overbelast voelen, door alles wat er gaande is.

Het is mogelijk dat je doelen in het leven je steeds duidelijker worden en welke veranderingen je graag wilt maken in het leven. Je zult ook positieve wendingen ervaren en oplossingen vinden voor de eventuele moeilijke situaties, waar je je in kan bevinden.

Het is een Supermaan en Bloedmaan in een, ook wel de Superbloedmaan genoemd. De maan wordt zo genoemd, omdat zij dicht bij de aarde staat en daardoor groter lijkt. De rode kleur die zij zal krijgen zal door het indirecte licht ontstaan dat zij ontvangt omdat de maan de zon verduisterd. Er vinden dus 3 bijzondere verschijnselen plaats. Tijdens deze verschijnselen zal de energie van Sirius sterker worden, als versterkende en verjongende energie. Sirius energie is een schonende energie en een energie die oplaadt. De maansverduistering die zal plaatsvinden is helaas vanuit onze regio niet te zien.

Op 7 januari is er op de ‘Dit is mijn Toekomst’ Facebook pagina een post geplaatst over het ‘Nieuwe Maan Ritueel’. In deze post werd uitgelegd hoe jeje intenties voor het jaar 2019 kon verduidelijken naar het universum toe. Wanneer je je intenties op een blaadje hebt geschreven, vergeet deze dan niet veilig tijdens onze volle maan te verbranden! Een mooi moment om bij stil te staan.

Dit is mijn Toekomst Redactie

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Astrologie
Astrologie

Astrologie is een symbolentaal. Door de interpretatie van deze symbolen (de planeten aan de hemel) wordt gekeken naar het verband tussen de verschijnselen aan de hemel en het leven op aarde...