Prana Healing

Stress verminderen. Ons dagelijks leven bestaat voor een groot gedeelte uit stress. Werk, relatie en financiën kunnen tot vele stressvolle situaties leiden. Een beetje stress is niet erg, dat maakt ons mensen ondernemend, maar te véél stress is fout. Ons lichaam gaat daar zowel lichamelijk als geestelijk onder lijden. U verliest hierdoor levenskracht- en vreugde. Lichamelijk krijgt u vervelende kwalen. Slapeloosheid ligt op de loer en u hebt nergens meer zin in. Wanneer u dit gevoel kent, kom dan in contact met één van onze paragnosten die hierin gespecialiseerd zijn.


 


Zij kunnen u helpen om met minder stress door het leven te gaan. Prana healing is een begrip in de yoga wereld. Prana is een woord uit het sanskriet en betekent "vitale levensenergie". Met een prana healing worden er blokkades in uw lichaam opgeheven en zorgt dit ervoor dat uw prana weer kan stromen. Hoe minder last u heeft van blokkades, hoe meer energie u krijgt. Na een prana healing krijgt u het gevoel dat u weer de hele wereld aan kunt.

 

 

Prana healing

Deze geneeswijze komt uit het hindoeïsme en kan uitgevoerd worden met yoga. Ademhalingstechnieken en meditatie hebben allemaal met deze vorm van healing te maken. Een coach die deze healing beheerst kunt u vertellen hoe u weer zonder stress door het leven kan gaan. Zo kunt u uw eigen levenskracht terugkrijgen. Ook wanneer u een dierbaar persoon bent verloren, kan een prana healing u weer kracht geven. In een rouwperiode voelt u zich vaak depressief, alsof u niet meer kunt lachen. In zo’n situatie is het contact opnemen met een prana coach een echte aanrader om u weer stevig in uw schoenen te krijgen.

Relatieproblemen
Veel huwelijken en relaties lopen stuk door tegenslagen. Wanneer u tegenslagen heeft zoals financiële beslommeringen, zal dit uw relatie zeker niet ten goede komen. Maar ook ziektes en het verliezen van uw baan geven stressvolle situaties. Met een prana-coach kunt u alles bespreken en zij kunnen u helpen om weer vitale levenskracht te krijgen. Om direct contact te krijgen met een professionele coach op dit gebied belt u 0909-8070.

De coaches kunnen zowel telefonisch als online benadert worden. Een online prana healing werkt net zo goed als wanneer u iemand aan de telefoon hebt. De prana-coach kan helpen op velerlei gebieden wat betreft onzekere situaties. Relatieproblemen, het verliezen van uw baan, bij het verlies van dierbare en financiële sores kunnen door de prana healing de stress verminderen. 

 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.725 beoordelingen
283.337 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL