Boogschutter sterrenbeeld
Informatie over Boogschutter sterrenbeeld

Boogschutter sterrenbeeld

 

Voor een Boogschutter is vrijheid heel belangrijk. Hij wil zijn horizon verbreden. Dit kan letterlijk door te reizen als figuurlijk door te lezen.

Vaak is hij/zij bereid alles op te offeren voor een ideaal. Een Boogschutter is weinig subtiel, verkondigt graag ‘zijn’ waarheid. Dit hoeft overigens niet DE waarheid te zijn. Hij/zij is doorgaans oprecht, eerlijk en joviaal.

Het zijn geboren leraren en onderwijzers.

Het is het meest rusteloze teken van de dierenriem, kan ook een onrust van binnen zijn. Dit kan een rol binnen relaties spelen. Een Boogschutter heeft de vrijheid nodig zijn eigen ding te kunnen doen op zijn eigen manier. Als iemand wil weten wat ze wanneer gedaan hebben, kunnen ze zich gecontroleerd voelen.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris. 
.

Vraag nu een persoonlijke jaarhoroscoop aan: Horoscoop aanvragen Horoscoop aanvragen