Kreeft sterrenbeeld
Informatie over Kreeft sterrenbeeld

Kreeft sterrenbeeld

Gevoel en emoties zijn erg belangrijk. Voor de Kreeft zijn thuis, familie en gezin belangrijk. Een Kreeft heeft behoefte aan emoties, aan intieme ervaringen en verzorgende banden. Hij/zij kan zich helemaal wegcijferen om zijn dierbaren te helpen (kan weleens als te bezitterig overkomen). Een Kreeft voelt veel aan en kan met anderen meeleven. Ze zijn vriendelijk, huiselijk, maar kunnen ook lui zijn. Een Kreeft is erg veranderlijk, het is een complex teken. De ene keer kan hij een boel kracht tonen en de andere keer weer in zijn schulp wegkruipen (met name als hij emotioneel gekwetst is). Ze hebben ook vaak lange tenen. Als een Kreeft iets voor je gedaan heeft doe je er goed aan hem of haar langdurig te bedanken.

Huiselijkheid en zorgen voor, zijn bij uitstek de kenmerken waar we bij Kreeft aan denken. In de loop der jaren heb ik echter gezien dat dit in de praktijk niet altijd het geval is. Als het gevoel door iets geblokkeerd wordt, kunnen ze juist kil en hard overkomen.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris. 

Vraag nu een persoonlijke jaarhoroscoop aan: Horoscoop aanvragen Horoscoop aanvragen