Ram sterrenbeeld
Informatie over Ram sterrenbeeld

Ram sterrenbeeld

Ram is het eerste teken van de Dierenriem en valt samen met het begin van de lente op het noordelijk halfrond.

Een Ram heeft het nodig zijn gevoel van individualiteit te ontwikkelen en structuren en grenzen te leren ervaren. Hij/zij is enthousiast en geduld is meestal niet hun sterkste eigenschap. Een Ram kan impulsief en onbezonnen zijn. Luisteren is ook niet één van de sterkste punten. Eerst doen en dan denken. De Ram heeft dat snelle, dat even hierheen schieten of daarheen schieten. Ze kunnen heel boos worden, maar dat duurt niet lang. Moed is ook een kenmerk dat vaak genoemd wordt bij Ram, maar dat hangt van de intentie af waarmee hij iets doet. Dat kan een moedige daad zijn, maar hij/zij kan ook te snel iets doen zonder dat er goed over is nagedacht.

Voor een Ram-kind is de ergste straf hem op te sluiten tussen vier muren, want vrijheid en zelf bepalen zijn belangrijk. Een Stier-kind doe je hier daarentegen geen groter plezier mee. Hoezo kinderen op dezelfde manier behandelen?

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris. 

 

Vraag nu een persoonlijke jaarhoroscoop aan: Horoscoop aanvragen Horoscoop aanvragen