Tweelingen sterrenbeeld
Informatie over Tweelingen sterrenbeeld

Tweelingen sterrenbeeld

Voor een Tweelingen is het leggen van contacten belangrijk. Hij legt relatie tussen alles: tussen feiten, dingen en mensen. Hij heeft een concrete, maar rusteloze geest en verkrijgt zijn zekerheid door het ordenen en indelen van de mensen en de gegevens die hij op zijn weg tegenkomt. Hij is de schepper van systemen. Het scheppen van het systeem is voor hem belangrijker dan het in stand houden ervan. Hij wil dan verder naar iets nieuws. Er moet beweging in dingen zitten.

Hij wordt wel de vlinder van de Dierenriem genoemd. Hij vormt zijn persoonlijkheid door een veelheid aan contacten en informatie. Als je uit gaat met een Tweelingen is het wel eens lastig zijn/haar aandacht vast te houden, want er zijn per slot van rekening nog zoveel andere interessante mensen. Ik ken mensen die hun Tweelingen partner in een restaurant naar de muur laten kijken, zodat hun aandacht niet wordt afgeleid.

Een Tweelingen is erg nieuwsgierig en hierdoor vindt hij veel dingen interessant. Daarom wordt hem wel eens oppervlakkigheid verweten.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris. 

Vraag nu een persoonlijke jaarhoroscoop aan: Horoscoop aanvragen Horoscoop aanvragen