Waterman sterrenbeeld
Informatie over Waterman sterrenbeeld

Waterman sterrenbeeld

Een Waterman heeft het nodig de dingen op zijn eigen manier te doen en dat hoeft niet aan te sluiten bij wat de omgeving van hem verwacht. Die vrijheid is erg belangrijk, het maakt ze ook origineel. Opgelegde regels kunnen lastig zijn. Prima dat die er zijn voor andere mensen, maar voor hun ?

Watermannen lijken heel open, maar zijn dat niet. Hij/zij geeft net zoveel bloot als hij/zij zelf wil en dat is niet veel. Omdat ze open lijken, geeft de ander zich wel bloot en ervaart het als een heel open contact.

Een Waterman heeft geen natuurlijk ontzag voor bijvoorbeeld een dokter. In de ogen van de Waterman zijn we allemaal hetzelfde en als de dokter in z’n blote billen staat is hij net zo als wij allemaal.

Hij kan objectief denken, los van eigen emoties en gevoelens en kan goed relativeren. Zijn denken overheerst zijn voelen. Vriendschap en kameraadschap zijn in een relatie erg belangrijk. Je moet van goede huize komen om hem/haar van mening te doen veranderen.

Zeg niet tegen een Waterman dat het zo hoort. Geen decorum, geen verplichte bos rozen elke week.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris.

 

Vraag nu een persoonlijke jaarhoroscoop aan: Horoscoop aanvragen Horoscoop aanvragen