Schorpioen sterrenbeeld
Informatie over Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen sterrenbeeld

Het is één van de slechtst begrepen tekens. Over het algemeen wordt er een vrij negatief beeld geschetst. Het is het meest kwetsbare stuk van de dierenriem.

De Schorpioen wil de diepte in, hij wil doordringen tot de diepere betekenis van het leven. Hij/zij wil intensiteit. Ze hebben veel kracht, een sterke wil en hebben intens emotionele wensen. Dit kan ook bij relaties een belangrijke rol spelen. Die intensiteit kan bezitsdrang en jaloezie met zich meebrengen. Ze kunnen gewoon niet anders. Een Schorpioen gaat tot het uiterste om te behouden wat voor hem belangrijk is (dat geeft veiligheid). Het is een mysterieus teken. Een Schorpioen laat zelden zijn ware gevoelens zien. Ze hebben een neus voor de zwakke plek van de ander.

Oppervlakkigheid laat hem/haar koud. Dit wil niet zeggen dat er geen oppervlakkige Schorpioenen bestaan. In dit geval zijn ze zo bang voor intensiteit dat ze de deksel erop houden totdat het vroeg of laat barst.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris.

Vraag nu een persoonlijke jaarhoroscoop aan: Horoscoop aanvragen Horoscoop aanvragen