Stier sterrenbeeld
Informatie over Stier sterrenbeeld

Stier sterrenbeeld

Een Stier denkt eerst na voordat hij doet. Een Stier is voorzichtig en het bekende geeft een gevoel van veiligheid. Eén Ram kan meer opstarten dan 100 Stieren kunnen afmaken. Ga een Stier ook niet pushen als je iets van hem gedaan wilt krijgen, want hij zet z’n hakken in de grond. Soms lijkt hij niet vooruit te branden, maar daar staat tegenover dat hij heel betrouwbaar is en moeilijk los laat. Zijn manier van werken is te vergelijken met een diesel.

Voor een Stier is de materie (geld, spullen) belangrijk om zich in de wereld te oriënteren, het geeft hem houvast. Dit is beslist niet hetzelfde als materialistisch zijn! Hij kan de materie gebruiken om dingen te maken.

De Stier is praktisch, stabiel, traag en heeft een goed gevoel voor vormen. Hij houdt niet van het nemen van risico’s. Hij kan erg genieten, maar kan ook erg lui zijn. Hij is geduldig en erg precies.

Omdat dingen langzaam gaan houdt hij/zij ook emotie lang vast. Hierdoor kunnen ze lang boos blijven.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris.