Bekijk hier het profiel van Life Coach Annie Hulters | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:109
 
Mijn beoordelingen (14)
Beoordeling Jose Miraij
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Een bijzondere ervaring!!! Aanleiding was mijn gevoel dat ik niet vooruit kon komen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Er was 'iets' wat mij tegen leek te houden. Gauw kon Annie duiden en delen over de aanwezigheid van een tweelingzusje op hart en zielsniveau. Op een respectvolle en waardige wijze heeft Annie mij begeleid om mijn tweelingzusje naar het licht te brengen . Dat geeft een gevoel van 'bevrijding', warmte en liefde. Ben erg dankbaar!!!

 
Beoordeling Louis Brinkman
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Annie, hartelijk dank voor het verhelderende gesprek, ik mag mij vanuit het Licht gesterkt voelen op mijn levenspad.

 
Beoordeling Sonja
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Wat een mooi en lief trance medium ben je met een zuivere inborst! Ik kreeg ook alleen jouw naam door van Boven om hetgeen weg te halen wat vanmiddag telefonisch gebeurd is. Jouw egoloze directe zuivere hulp met een hoog gehalte aan trance mediumschap hebben me uitstekend geholpen aan datgene wat besproken is en ik sta nog verbaasd wat er is gebeurd en hoe kalm en krachtig je bleef tijdens de sessie. Je bent een diamant!

 
Beoordeling Susan
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Lieve Annie, dankjewel voor je mooie consult vanmorgen. Je gaf bevestigingen en mooie inzichten waar ik zeker mee verder kan. Ik voelde ook veel liefde. Ongelooflijk hoe goed jij situaties aanvoelt. Ik ga je zeker nog een keer bellen. Ons gesprek duurde precies 22.22 minuten. Mooi hè.....

 
Beoordeling Samantha
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Na veel paragnosten van Dit is mijn toekomst aan de lijn gehad te hebben, vind ik u één van de betere! Bij u kreeg ik geen opgelaten gevoel, en duidelijk antwoord op mijn vragen. Na het consult die ik heb mogen ontvangen, is mijn hoofd een stuk leger. Mocht ik tegen vragen aanlopen, zal ik u zeker weer een keer bellen! Lieve Annie, bedankt voor je goede consult!

 
Beoordeling Rene
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Beste Annie,kreeg een hele prettige indruk,je was zeer to te point, oprecht, vragen verleden heden toekomst kwamen zonder aarzelen. Ook het waarom dingen in t leven gebeuren meer een gevoel van vinger a/d pols. Ben zelf zeer zeer grote fan van Jose,maar je hoort bij dezelfde categorie. Heel vreemd dat er zo weinig beoordelingen van je zijn ,heb redelijk veel ervaringen gehad met helderzienden ,dus ik kan alleen maar zeggen dit was top,Rene

 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Je hebt me d.m.v. een geleide visualisatie geholpen, om te komen tot de oorzaak van de eczeem op mijn handen. Heel bijzonder om te ervaren en fijn om je hulp te mogen ontvangen. Je hebt me geholpen om door emoties heen te gaan. De huid op mijn handen verbetert naar gezonde huid. Bedankt voor je hulp.

 
Beoordeling Betty
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Na een gesprek met jou is de onrust uit mijn hoofd en lichaam verdwenen je hebt een luisterend oor en je voelde precies wat ik voelde, ik kan nu weer genieten van het moment en het en het een later een plaatsje geven. Je hebt me weer met beide benen op de grond gezet. Ik ben helemaal tot rust gekomen.Het gesprek was erg helder hoe er mee om te gaan. Je hebt me echt geholpen. Bedankt voor je consult.

 
Beoordeling Betty
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Na een gesprek met jou is alle onrust in mijn lichaam en hoofd verdwenen je hebt een luisterend oor en je voelde precies aan wat ik voelde na een goed gesprek met jou voel ik me nu weer helemaal rustig en je hebt me weer met beide benen op de grond gezet.het was een goed gesprek. Heel hartelijk bedankt voor je goede consult.

 
Beoordeling B
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Je bent eerlijk en oprecht,je hebt een luisterend oor en in voor een goed gesprek je voelt precies wat ik voelde je hebt de twijfel en onrust uit mijn lichaam gehaald voel me weer ontspannen weet hoe ik er mee om moet gaan en er toch van kan genieten maar er niet in blijven hangen,voel me tevreden zoals het is en ik voel me er goed bij en ben helemaal tot rust, je hebt me weer met beide benen op de grond gezet. Hartelijk bedankt. Lieve groet

 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Annie is duidelijk,eerlijk en voelt mijn energie altijd.ik vind haar een topper!liefs,Nance

 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Een geweldige reading gehad. Eerlijk, direct en zo herkenbaar. De veranderingen die voorspelt waren zie ik vorm nemen. Hartelijk dank voor je consult.

 
Beoordeling Peter
Beoordeling Annie Hulters 5,0

Je hebt een sterk invoelend vermogen, je analyses zijn precies en vol van mededogen. Je adviezen zijn duidelijk en helder, je hebt mij prima geholpen cq gesteund. Dank hiervoor!

 
Beoordeling claudia
Beoordeling Annie Hulters 5,0

je bent een lieve en warme persoon,eerlijk en recht. je hebt altijd een luisterend oor en geeft duidelijk advies en niets is je te veel.je geeft ons elke keer weer de steun en kracht voor door te gaan.Annie of ik je nu aan de telefoon spreek of zie in een lieve uitzending je blijft altijd jezelf, eerlijk en oprecht. je bent onze kanjer. lieve en warme groet van ons allemaal.