Bekijk hier het profiel van Life Coach Audrey Donate | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:247
 
Mijn beoordelingen (5)
Saskia H

Heb Audrey net gesproken. Heel goed consult gehad. Zij voelt haarfijn aan, waar het om gaat. Ze geeft je tips, waar je écht wat mee kan. Zij behoort wat mij betreft zeker tot de top! En daarbij voelt het ook heel vertrouwd om met haar te praten..Dankjewel Audrey!
 
Wendy Berkenhagen

Hallo audrey Heb jou met gesproken. De weg die ik heb en moet gaan zal ik zeker door komen. Door jou woorden jou begrip, jouw zachtheid jouw vertrouwen die je me geeft zullen de weg zacht maken. Ik ga de natuur in zo als beloofd ga ik dat doen. Daardoor zal ik gaan leven. En de 2 dingen waar wij het over gehad hebben die zal ik overwinnen, dat gevoel had ik al maar nu weet ik het zeker. Het licht wordt nu heel licht heel erg bedankt. Wendy
 
Yvonne G

Ik heb de gesprekken met Audrey als zeer fijn, kloppend en inzichtgevend ervaren. Ze is heel begripvol en invoelend op de situatie. Yvonne
 
Bianca -

Zeer goed consult. Zeer treffend. Audrey kan eea precies duiden. Zonder dat ik veel woorden moest gebruiken, gaf zij mij inzichten waar ik veel aan heb. Heb niet vaak dat ik onder de indruk ben van een medium!
 
René C.

Na een enigszins onwennige start komt ze helemaal oprecht en eerlijk los. Mijn eerste coach die mijn probleem durfde te benoemen. Deze hebben me tot denken aangezet om tot een oplossing te komen, een aanrader dus. Wat mij betreft, wordt vervolgd.