Bekijk hier het profiel van Life Coach Cisca Metselaar | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:115
 
Mijn beoordelingen (5)
Beoordeling A. Anoniem
Beoordeling Cisca Metselaar 5,0

Lieve Cisca. Onze eerste kennismaking heeft veel indruk op mij gemaakt. Het gesprek verliep moeiteloos vanuit een hartsverbinding. De wijze waarop jij het mediumschap hanteert, spreekt mij erg aan. Veel herkenning van alle processen waar ik doorheen ben gegaan. Een bewust wordingsproces en diepgang als handreiking waar ik op durf te vertrouwen. Nogmaals: bedankt.

 
Beoordeling Edith Anoniem
Beoordeling Cisca Metselaar 5,0

Lieve Cisca, Wat een mooie reading heb ik van jou gehad , je kon mijn overleden man precies omschrijven , zijn ziekte, zijn witte blouse die hij graag droeg. Door jou reading kon je mijn emoties goed losmaken! Cisca is een ontzettend lieve vrouw en haar ontzettend dankbaar.

 
Beoordeling Monique Sahiboe
Beoordeling Cisca Metselaar 5,0

Dank je wel Lieve Cisca! Jij kan zo goed luisteren en hoort ook alles wat er niet gezegd wordt. Jij hebt mij zo fijn geholpen met mijn ziels vraag en alles is nu veel duidelijker, waardoor ik mijn route in het leven weer helder heb. Fijn dat je zo eerlijk bent en precies weet om tot de kern te komen. Jouw zuiverheid en liefde hebben mij geheeld. Jij bent een lieverd:)

 
Beoordeling Yldis smit
Beoordeling Cisca Metselaar 5,0

Cisca dankjewel. Je zei:Je vader zet de klok stil.Ik weet nu dat hij een teken gaf.We hebben de klokken nagekeken en mijn vader had een horloge om tijdens zijn overlijden. Het klopt.de tijd is stil blijven staan op 4 uur.Ik heb een reading gehad bij Cisca na het overlijden van mijn vader.Ik was overdonderd hoe duidelijk hij door kwam bij haar.Een sessie met Cisca is erg fijn en niet eng.(Cisca is heel lief)

 
Beoordeling Suus Me
Beoordeling Cisca Metselaar 5,0

Lieve Ciska Ik wil je bedanken voor je hele mooie liefdevolle woorden. Je voelde heel goed aan waar ik tegenaan liep. Je gaf me inzichten in waar ik nog naar mocht kijken. Het mooie is dat we dit samen doen, zodat ik het ook mocht voelen. Ik ben me dan ook veel meer bewust in waar ik stond en waar ik nu sta. Hele mooie eyeopeners. Dit werkt ook nog heel lang door omdat jij mij energetisch ook hierin begeleidt. Bedankt lieve Ciska. Liefs Suus