Bekijk hier het profiel van Life Coach Edmee | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:145
 
Mijn beoordelingen (16)
Angelique H

Lieve Edmee, ik heb je zonet gesproken vanmorgen; heel erg bedankt voor je advies en de energie om dé stap te zetten. Je bent heel erg duidelijk geweest! En wat vond ik je een lief persoon. Ik ga mijn best doen, ik wil het! En ik kom terug hier met een berichtje. Angelique H.
 
Anoniem .

Ik heb je vanochtend gesproken en wat heb jij een geweldig en duidelijk consult gegeven. Je kwam heel snel in details tot de kern. Er vielen voor mijn stukjes op zijn plaats. Je eindigde het gesprek met een prachtige voorspelling. Zodra dit is uitgekomen laat ik het je zeker weten. Dank je wel Edmee!
 
Tineke

Ik vind jou zo geweldig!!! En had jou al eerder gebeld en zal dat zeker weer doen! Er zijn al dingen uit gekomen die jij mij had verteld en je geeft ook nog handvaten om verder te gaan.Bedankt voor al de informatie. Groetjes Tineke.
 
Anoniem

Al paar keer gesproken met Edmee. Ze is echt goed! Ze voelt de situatie precies aan. Ze helpt me ook om met de situatie om te gaan. Ook geeft ze me hoop voor de toekomst. Edmee is echt een aanrader! Bedankt
 
Anoniem

heel veel dank, voor de steun en liefde yvonne
 
Catharina

Super Edmee gister weer een fijn consult gehad, het was verhelderend,eerlijk, oprecht, lief en heeft me goed geholpen om weer vooruit te komen!Je helpt me enorm hiermee,een schat ben je, van mij een 10 liefs van Catharina
 
T

Lieve Edmee, ik heb al verschillende consulten gehad met je ze waren iedere keer weer heel fijn en je helpt me enorm om vooruit te komen met de dingen, ze zijn heel helder, oprecht, eerlijk en lief. Wat ben ik blij dat ik die gesprekken met je heb gehad ben je daar heel dankbaar voor! Ik haal hier heel veel kracht uit om verder te gaan, positief te blijven met alles. Je bent een lieve schat je krijgt een 10 met een griffel! liefs T
 
Ida

Ik vond het een geweldig gesprek,duidelijk en liefdevol,ik ga de adviezen zoveel als ik kan opvolgen.. Dank je wel Edmee... Ik ben echt blij dat ik gebeld heb..wat een mooi,liefdevol gesprek.
 
YVONNE

heel erg fijn ,je hebt me heel goed geholpen in alle liefde
 
Anoniem

Ik heb zojuist een consult van u gehad, geweldig, super bedankt, het was zeer verhelderend en positief u krijgt van mij zeker een 10.
 
Anoniem

eerlijk duidelijk en betrouwbaar dat is een goede helderziend + heldervoelende mijn reactie :)trots+blij
 
yvonne

super en met liefde verhelderend steun
 
JIM.

jE BENT HEEL GOED EDMEE.Alleen weet ik niet wat ze gaat doen.Ik wacht deze dagen af of ze weg gaat van hem.Je krijgt van mijn een 8Ik heb vertrouwen in je.Liefs jim.Hoor nog van je.
 
Tess

Bedankt voor het gesprek. Het was duidelijk en fijn.
 
Marjo

Geweldig Edmee een superconsult gehad,heb direct zelf hulp gevraagd nadat ik jou gebeld heb.ga er uit komen met mijn man en ons fabtastisch zoontje,wat ben ik blij dat ik gebeld heb.Schat je krijgt van mij een dikke 10 liefs van Marjo,René en Ralph
 
tom

eerlijk en duidelijk was zeer verhelderend dank je wel voor deze openbaring