Bekijk hier het profiel van Life Coach Gabriella | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (10)
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 5,0

Goed gesprek, stelde niet veel vragen, vertelde veel en het klopte! Dank je wel Gabriella!

10 februari 2024
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 5,0

Het was heel fijn om je gesproken te hebben. Je hebt me weer vertrouwen gegeven.

11 januari 2024
 
 
Beoordeling N.B. -
Beoordeling Gabriella 2,0

Slechte ervaring gehad met Gabriella, veel te snel beoordeeld, en daarnaast werd mijn situatie gebruikt om over haar dochter te praten. Ze brabbelt maar wat, grijpt links en rechts om zich heen, kortom geklets en niets meer dan dat!

19 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 5,0

Direct naar de kern. Erg goed

11 oktober 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 5,0

Kort, maar fijn gesprek

11 oktober 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 5,0

Kreeg van jou een leuke oefening/opdracht om keuzes te maken. Was wel blij dat waar jij dacht dat het niet ging lukken wat ik graag wilde, de oefening het tegenovergestelde aangaf. Nu afwachten!

28 augustus 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 5,0

Heel fijn consult gehad! Een heel goede coach die ook fantastische.tips meegeeft. Ik werd heel blij van de magische sleutel kaart die ze voor mij had getrokken. Ik heb haar website bezocht waar ook hele mooie sessies en workshops aangeboden worden. Ik ben van plan om dat in oktober te gaan doen! Dankjewel Gabrielle voor je wijze raad! Liefs van mij

22 augustus 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 5,0

Heel fijn gesprek gehad, gabriella voelde heel snel de situatie aan waar ik mee zat. Duidelijk en goed advies gekregen. Dank je wel!

18 mei 2023
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 4,0

goeie sessie met gabriella gehad

18 mei 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Gabriella 4,0

goed gesprek gehad, to the point, ik had het gesprek wel nog iets eerder willen afsluiten maar ze kwam nog met wat laatste uitgebreide tips. ik zou gabriella wel aanraden.

14 mei 2023