Bekijk hier het profiel van Life Coach Marcel ter Veer | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (9)
Beoordeling D. Anoniem
Beoordeling Marcel 5,0

Even geleden sprak ik met Marcel en had best veel vragen. Ondanks dat ik voor 10 minuten had, gaf hij mij enorm veel helpende info en alles wat hij zei klopte! Heel kundig en prettige man. Ik was enorm blij en opgelucht na het gesprek! Dikke aanrader en zeer fijn gesprek gehad met deze persoon!

25 december 2023
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Marcel 5,0

Goed en duidelijk en hoe ik het moest doen

4 december 2023
 
 
Beoordeling M……….
Beoordeling Marcel 5,0

Een fijn gesprek gehad met goede aangereikte tools.

25 november 2023
 
Beoordeling Sharon De Lange
Beoordeling Marcel 5,0

Super fijn consult was dit, heel erg bedankt en ook de boodschap van de engelen was raak, die kwam goed binnen hoor, dankjewel lieve man.

6 augustus 2019
 
 
Beoordeling Yvonne Brugge
Beoordeling Marcel 5,0

Marcel,enorm bedankt, zo bij met de inzichten en nogmaals dank ook aan je Gids, heel verhelderend allemaal.

20 juli 2019
 
Beoordeling Marion
Beoordeling Marcel 5,0

Dank Marcel, je hebt mij weer geweldig geholpen op een liefdevolle wijze, met heldere inzichten en antwoorden. Je weet precies wat er speelt .Dank voor de handvatten die je mij aanreikt.

28 maart 2017
 
 
Beoordeling Rianne
Beoordeling Marcel 5,0

Een reading gehad van Marcel, wist precies de zere plek. Hele lieve man, goed luisterend oor, duidelijk en klopte allemaal.Ik heb weer een beetje hoop gekregen.

1 februari 2017
 
Beoordeling Jolanda
Beoordeling Marcel 4,0

Vriendelijke, warme man. Duidelijke inzichten. Hart op de juiste plek.

1 juli 2016
 
 
Beoordeling Marion
Beoordeling Marcel 5,0

Dank Marcel, van jou heb ik een heel mooi consult mogen ontvangen. Fijn dat je mij zo goed geholpen hebt. Bedankt voor de inzichten en handvatten.

25 juni 2016