Bekijk hier het profiel van Life Coach Ron | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (13)
Beoordeling Bart
Beoordeling Ron 5,0

Ron is een fijne coach, goed gesprek gehad op zijn Brabants. Goede tips gekregen en een goede doorverwijzing naar deskundige hulp, bedankt Ron

5 augustus 2016
 
Beoordeling Alina
Beoordeling Ron 2,0

Vriendelijk, maar kwam voor mij niet met een duidelijk advies op spiritueel gebied.

21 september 2014
 
 
Beoordeling No-Name
Beoordeling Ron 5,0

Hallo Ron, ik ben zo blij dat ik jouw advies had opgevolgd om naar Helmond te gaan v.d. financiële adviseur. Had Sylvia gesproken en zij is werkelijk een TOPPER, vakvrouw en 'to the point'. Zij kent haar vak en 'verkoop' geen nonsens, hou ik van!!! Nogmaals ik ben je zeer erkentelijk, je weet de juiste adviezen te geven en ben een consultant met veel levens- en werkervaring. Dat is duidelijk! Nogmaals 1000 x dank.

21 augustus 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ron 5,0

fijne rustige man mijn verhaal gedaan,heeft mij fijn advies gegeven ivm mijn persoonlijkheid en advies gegeven op werkvlak en mij ook tips gegeven omtrent werkwijze uitkeringsinstanties en sorry ron mijn beltegoed was op gr alexander

17 augustus 2014
 
 
Beoordeling Anjo
Beoordeling Ron 5,0

Ron, heel hartelijk dank voor je inzicht, je humor en je goede raad. Ik ben een heel stuk wijzer geworden en heb een hoop om over na te denken. Thanks bro!!!!

20 juni 2014
 
Beoordeling Anjo
Beoordeling Ron 5,0

Heel hartelijk dank voor een open en eerlijk gesprek!!!!!

27 mei 2014
 
 
Beoordeling nicky
Beoordeling Ron 5,0

Ron is een topper. Leuk om mee te praten, waar je ook naar op zoek bent. Oprecht en integer, pretendeert niet overal een antwoord op te hebben.... komt dan ineens met iets dat je versteld doet staan. Geen gladde praatjes, what you see is what you get.

1 mei 2014
 
Beoordeling Annuska
Beoordeling Ron 5,0

Ron hartelijk bedankt voor het fijne gesprek wat we net hebben gehad,de verbinding viel helaas weg*belplafon bereikt hihi* Ik ga zeker wat doen met je advies.Kan ook lekker met je lachen. Je bent een fijne gesprekspartner!!

30 april 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Ron 5,0

Hallo Ron, gisteren heb ik je gezien in de nachtuitzending. Ik vond je helder, verfrissend en je raadgevingen waren realistisch en begrijpelijk. Ik hoop je nog vaak te zien in de uitzendingen! Veel succes met je mooie werk!

4 november 2013
 
Beoordeling Lisanne
Beoordeling Ron 5,0

Hoi Ron,Ik weet niet of je mij nog kent,Maar ik wilde je bedanken voor het fijne,gezellige,indrukwekkend telefoongesprek,Er is mij veel duidelijk geworden,En alles wat je zei was de waarheid.Ik was zenuwachtig om te bellen,maar voelde mij eigen snel op me gemak tijdens het gesprek. Ron ik zou zeggen,ga zo door je bent in 1 woord top.

3 november 2013
 
 
Beoordeling Lisanne
Beoordeling Ron 5,0

Hoi Ron,Ik weet niet of je nog weet wie ik ben...Maar Ik ben blij dat ik je gesproken heb,Ik was zenuwachtig om te bellen,maar eenmaal met jou aan de telefoon voelde ik me goed,Het was een gezellig lang telefoongesprek,maar het heeft me veel waarheid en duidelijkheid gegeven bedankt daarvoor!! Ik hoop je nog een keertje te spreken. Ga zo door zou ik zeggen je bent een TOPPER!!

3 november 2013
 
Beoordeling coby
Beoordeling Ron 5,0

Ron, heel hartelijk bedankt voor het verhelderende gesprek vannacht. Fijn (en lachen!) dat jij mij realistische handvatten hebt aangereikt waar ik echt iets mee kan! Ik laat zeker nog weten hoe alles gaat lopen.

29 oktober 2013
 
 
Beoordeling Yvonne
Beoordeling Ron 5,0

4 sterren. hebben elkaar woensdagnacht heel lang gesproken. Veel waarheden en hoop stof tot nadenken.....

21 september 2013