Bekijk hier het profiel van Life Coach Ron | Dit is mijn toekomst
Beschikbaar | BOXNR:144
 
Mijn beoordelingen (13)
Bart
5,0

Ron is een fijne coach, goed gesprek gehad op zijn Brabants. Goede tips gekregen en een goede doorverwijzing naar deskundige hulp, bedankt Ron

 
No-Name
5,0

Hallo Ron, ik ben zo blij dat ik jouw advies had opgevolgd om naar Helmond te gaan v.d. financiële adviseur. Had Sylvia gesproken en zij is werkelijk een TOPPER, vakvrouw en 'to the point'. Zij kent haar vak en 'verkoop' geen nonsens, hou ik van!!! Nogmaals ik ben je zeer erkentelijk, je weet de juiste adviezen te geven en ben een consultant met veel levens- en werkervaring. Dat is duidelijk! Nogmaals 1000 x dank.

 
Anoniem
5,0

fijne rustige man mijn verhaal gedaan,heeft mij fijn advies gegeven ivm mijn persoonlijkheid en advies gegeven op werkvlak en mij ook tips gegeven omtrent werkwijze uitkeringsinstanties en sorry ron mijn beltegoed was op gr alexander

 
Anjo
5,0

Ron, heel hartelijk dank voor je inzicht, je humor en je goede raad. Ik ben een heel stuk wijzer geworden en heb een hoop om over na te denken. Thanks bro!!!!

 
Anjo
5,0

Heel hartelijk dank voor een open en eerlijk gesprek!!!!!

 
nicky
5,0

Ron is een topper. Leuk om mee te praten, waar je ook naar op zoek bent. Oprecht en integer, pretendeert niet overal een antwoord op te hebben.... komt dan ineens met iets dat je versteld doet staan. Geen gladde praatjes, what you see is what you get.

 
Annuska
5,0

Ron hartelijk bedankt voor het fijne gesprek wat we net hebben gehad,de verbinding viel helaas weg*belplafon bereikt hihi* Ik ga zeker wat doen met je advies.Kan ook lekker met je lachen. Je bent een fijne gesprekspartner!!

 
Anoniem
5,0

Hallo Ron, gisteren heb ik je gezien in de nachtuitzending. Ik vond je helder, verfrissend en je raadgevingen waren realistisch en begrijpelijk. Ik hoop je nog vaak te zien in de uitzendingen! Veel succes met je mooie werk!

 
Lisanne
5,0

Hoi Ron,Ik weet niet of je mij nog kent,Maar ik wilde je bedanken voor het fijne,gezellige,indrukwekkend telefoongesprek,Er is mij veel duidelijk geworden,En alles wat je zei was de waarheid.Ik was zenuwachtig om te bellen,maar voelde mij eigen snel op me gemak tijdens het gesprek. Ron ik zou zeggen,ga zo door je bent in 1 woord top.

 
Lisanne
5,0

Hoi Ron,Ik weet niet of je nog weet wie ik ben...Maar Ik ben blij dat ik je gesproken heb,Ik was zenuwachtig om te bellen,maar eenmaal met jou aan de telefoon voelde ik me goed,Het was een gezellig lang telefoongesprek,maar het heeft me veel waarheid en duidelijkheid gegeven bedankt daarvoor!! Ik hoop je nog een keertje te spreken. Ga zo door zou ik zeggen je bent een TOPPER!!

 
coby
5,0

Ron, heel hartelijk bedankt voor het verhelderende gesprek vannacht. Fijn (en lachen!) dat jij mij realistische handvatten hebt aangereikt waar ik echt iets mee kan! Ik laat zeker nog weten hoe alles gaat lopen.

 
Yvonne
5,0

4 sterren. hebben elkaar woensdagnacht heel lang gesproken. Veel waarheden en hoop stof tot nadenken.....

 
Alina
2,0

Vriendelijk, maar kwam voor mij niet met een duidelijk advies op spiritueel gebied.