Bekijk hier het profiel van Life Coach Trudy | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (18)
Beoordeling Claudia
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy, wat ben je een zeer lieve en warme vrouw. Je hebt me weer handvatten aangereikt waar ik weer iets mee kan, hoe moeilijk het ook voor me op dit moment is en zeker met mijn ogen. Nogmaals dank je wel voor je mooie reading. Lieve en warme groetjes Claudia

15 juli 2022
 
Beoordeling Liever Anoniem
Beoordeling Trudy 5,0

Een heel fijn gesprek gehad met Trudy! Alles klopte exact. Ze heeft mij heel erg gerust gesteld. Een hele fijne, lieve vrouw. Ik raad Trudy bij iedereen van harte aan.

29 november 2020
 
 
Beoordeling E Anoniem
Beoordeling Trudy 5,0

Trudy geeft goede adviezen en is heel positief.

26 oktober 2020
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy. Bellen naar Trudy. Ze is oprecht eerlijk en staat op een zuivere manier in contact met boven. En kan goed helen bij pijnklachten. Ze kan heel goed hulp bieden zonder oordeel. Liefs Linanne .- Antonia

21 oktober 2020
 
 
Beoordeling Demi De wit
Beoordeling Trudy 5,0

Weer zo’n mooie sessie gekregen van Trudy en haar engelen! Mogen al de onderwerpen die besproken zijn snel de weg vinden naar het goede🙏🏻 Dank je wel, lieve Trudy

8 augustus 2020
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Trudy 5,0

24 juli 2020
 
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy. Je bent liefdevol.eerlijk zuiver.Een aardse engel!!! veel liefs Linanne harpiste

23 juli 2020
 
Beoordeling Jose Anoniem
Beoordeling Trudy 5,0

Ben erg dankbaar voor het consult van Trudy en haar begeleiders!!! Kreeg spontaan een healing van haar begeleiders. Voelt als mens en medium helder en zuiver!

22 juli 2020
 
 
Beoordeling Demi De wit
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy Dank voor de mooie boodschappen die ik van mijn opa mocht ontvangen. Zo fijn dat jij de sleutel bent tussen de aarde en de wereld van liefde! Ik ga zeker mij verdiepen in wat er voor mij is weg gelegd.... en ja ik ga straks ff een stukje wandelen 😜lieve Trudy blijf ons helpen!!! Lieve groet Deem

21 juli 2020
 
Beoordeling Caroline Dekker
Beoordeling Trudy 5,0

Heel goed consult, dank je wel

19 juli 2020
 
 
Beoordeling Sonja S
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy, Wat ben ik blij dat je mij hebt opgeschoond en geholpen hebt met reiniging en verbreking vervloeking. Je bent een parel! Alles loopt nu perfect. Dankjewel lieverd!

3 juli 2020
 
Beoordeling Linanne Nagels
Beoordeling Trudy 5,0

Hallo Trudy Ben zo dankbaar dat je me verder op mijn pad hebt geholpen.Wat mooi dat je je gaven zo liefdevol gebruikt Veel liefs Linanne harpiste

2 juli 2020
 
 
Beoordeling Poppie Oost
Beoordeling Trudy 5,0

1 juli 2020
 
Beoordeling Tineke van Duijn
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy, Dank voor je mooie consult vanmorgen. Heel mooi en duidelijk advies gekregen. En heel fijn dat mn moeder en broer doorkwamen en dat ze zo op hun plek zijn daar. Fantastisch om te horen. Blij mee. Namaste Tineke.,

26 juni 2020
 
 
Beoordeling Demi De wit
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy Wat heb ik toch een fijne sessie van je mogen ontvangen. Zoo fijn om met behulp van jouw gave even met familieleden in de wereld van liefde in contact te kunnen komen.... dit deed me zo goed, wetend dat ik niet alleen ben op deze wereld. Dank je wel lieve Trudy dat jij dit kon bewerkstelligen voor mij. Ik ga je zeker vaker bellen!!!🙏🏻

25 juni 2020
 
Beoordeling Anoniem ❤
Beoordeling Trudy 5,0

Lieve Trudy, Bedankt voor je prachtige consult ❤ In 1 woord wauwww..Ik wil je bedanken voor je waardevolle inzichten en tips.

25 juni 2020
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Trudy 5,0

Helder inzicht in oude problematiek. Vol mededogen en deskundig.

25 juni 2020
 
Beoordeling L Anoniem
Beoordeling Trudy 5,0

Bedank Trudy voor je mooie consult. Ze vertelt wat er tijdens de healing gebeurt en je krijgt goed advies. Begrijpt goed je gevoelens en waar het vandaan komt. Geeft mij weer zelfvertrouwen!

24 juni 2020