Bekijk hier het profiel van Life Coach Alice | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 273
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 273

Alice

5,0Ø (2 beoordelingen 150 gesprekken )
Hallo lieve mensen,

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Alice. Ik woon in het mooie en gezellige Brabant. Al van kleins af aan ben ik enorm geïnteresseerd in spiritualiteit op vrijwel alle gebieden. Ik ben een helder wetend en voelend medium, eigenlijk al heel mijn leven realiseer ik me en voel me sterk verbonden met de engelen . Als kind voelde ik mij met regelmaat “anders” er niet bij horend. Dromerig als ik kan zijn, zachtaardig, gevoelig en alles goed willen doen voor iedereen. Andere mensen doorzie ik snel, voel ze goed aan en ook situaties en sferen. Dit was als kind al zo alleen kon ik het toen niet goed plaatsen.

In 2016 en 2017 heb ik een intuïtieve ontwikkelingscursus gevolgd. Hierdoor kwam mijn spirituele ontwikkeling in een versnelling. Vele aspecten kwamen aan bod, zoals kaartleggen, fotolezen, numerologie, i-tjing, astrologie, psychometrie, en nog veel meer. Ook heb ik heel veel gelezen over spiritualiteit, een spirituele reis gemaakt en vele beurzen bezocht. Ik merkte dat ik heel sterk ben ik het “lezen” van foto’s. Zowel van de levenden onder ons als van overledenen. Ik krijg daarbij heel gedetailleerde informatie binnen. Ik heb al vele foto’s “gelezen” de reacties van de nabestaanden zijn altijd heel positief en bevestigend en daar doe ik het natuurlijk voor.

Daarnaast kan ik voor u de engelen( tarot) kaarten leggen voor nog meer duidelijkheid of inzichten. Verder help ik u graag bij levensvragen op welk gebied dan ook. Ik ben een luisterend oor, dit alles met veel liefde !

Misschien spreken we elkaar snel of via de mail,

Heel veel liefs,
Alice

Lees verder
 
 
Beoordeling Nancy Anoniem
Beoordeling Alice 5,0

Prettig gesprek gehad met Alice. Nam echt alle tijd en was zeer...

Beoordeling Chantal Zonberg
Beoordeling Alice 5,0

Heel fijn en helder gesprek gehad. Ik ben zeer tevreden. De antwoorden en inzichten die...

 
Telefonisch consult?