Bekijk hier het profiel van Life Coach Christel | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 259
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 259

Christel

5,0Ø (1 beoordelingen 68 gesprekken )
Welkom op mijn profielpagina! Ik zal proberen je uit te leggen wat ik voor je kan betekenen, zodat jij kan besluiten of mijn hulp is wat jij zoekt.

Let op:
Ik geef geen toekomstvoorspellingen in de zin van ja/nee vragen. Mijn readingen zijn eerder inzichtgevend en verdiepend, dan voorspellend.

Ik ben een gedegen opgeleide reader (bij het Centrum voor Leven en Intuïtie). Ik heb daar 15 jaar opleidingen gedaan, ook de specialisaties vrouwenstudies, geboorte- leven en doodstudies. Sindsdien heb ik vele readingen mogen geven. Mijn specialiteit is het geven van kinderfluistersessies. Ik maak via de ouder contact met kinderen en kan zo adviezen geven over bijvoorbeeld hooggevoeligheid, slaapproblemen, emotieregulatieproblemen.

Naast mijn spirituele werk, werk ik in de reguliere jeugdhulpverlening als gezinstherapeut. In mijn werk als therapeut werk ik ook steeds meer met ouders en HSP/Strong willed kinderen, zodat mijn reguliere en spirituele werk steeds meer samenvalt.
Van mij kun je verwachten dat ik invoelend en heldervoelend ben, maar ik ben ook relativerend, praktisch en met beide benen op de grond. Zelf heb ik in mijn leven al veel groeiprocessen meegemaakt. Momenteel zoek ik mijn groei vooral door het maken van reizen naar krachtplekken, zoals naar India of de piramides in Bosnië.
Hoe werk ik?
Ik stem me af op jouw energie doordat jij je naam noemt. Ik krijg middels heldervoelend/wetendheid informatie door van jouw ziel/kern en vertel deze informatie aan jou terug.
Wanneer je een vraag hebt over je kind jonger dan 12 jaar, vraag ik je ook die naam te noemen. Ik lees eerst jouzelf, omdat kinderen soms een spiegel zijn voor de groei van hun ouder(s).
Bij kinderen ouder dan 12 jaar, ga ik ervan uit dat je toestemming hebt gevraagd en gekregen aan je kind dat je iemand mee laat kijken met dat wat er speelt.
Bij relatiereadingen kan ik jouw kant van de relatie (jouw doelen, lessen etc) en de energie van de relatie lezen. Van de ander ben ik afhankelijk van de toestemming die ik van die persoon in de energie krijg.
Ik hoop je aan de telefoon te ontmoeten!
Wanneer ik niet beschikbaar ben, kun je ook een afspraak met me maken via de afsprakenlijn

Ik probeer elke stap in de reading met je af te stemmen, maar mocht de reading toch een andere kant op gaat dan jij wil; geef het dan aan.
- Ik ga ervan uit dat je zelf verantwoordelijk bent voor de duur van het consult en hoeveel je eraan wilt besteden. Wees daarin helder naar jezelf en eventueel naar mij.
- Ik kan en mag geen medische adviezen geven. Wanneer er sprake is van gezondheidsproblemen, kan ik alleen naar de energetische component van het probleem kijken. Een consult kan nooit een medisch advies vervangen of overstemmen.
- Je bent zelf verantwoordelijk bent voor je levenskeuzes. Wanneer je naar aanleiding van de informatie in de reading ergens een besluit over neemt blijft dit je eigen keuze.
Lees verder
Mijn expertises

Hooggevoeligheid | Spiritueel hulplijn | Reader |

 
eerste beller
5,0

Dank je wel Christel voor het fijne gesprek! Het was warm, vertrouwelijk en respect vol...