Bekijk hier het profiel van Life Coach Jeantille | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 256
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 256

Jeantille

5,0Ø (3 beoordelingen 737 gesprekken )
Mijn allergrootste kracht is bescherming en liefde via spirits. Ik heb geen opleiding gevolgd in het mediumschap of het sjamanisme. Ik ben opgeleid door 4 Sjamanen bescherm spirits die ik in mijn spirituele beschermcirkel draag.

Met deze bescherm spirits heb ik meerdere levens als sjamaan/ medicijnman/vrouw geleefd. Mijn eerste vorig leven als sjamaan was mijn naam Mother. Nu in dit leven ben ik ook Mother. Nu is het oude en nieuw met elkaar verbonden. Daarom hebben de spirits mij Mother Mother genoemd.
Op het Noorden staat de Inca-sjamaan ( mijn biologische vader) Slang. En hij vertegenwoordigd Zuid Amerika. Op het Oosten staat Medicijnvrouw Dewy Havik -Adelaar. Zij vertegenwoordigd Afrika. Op het Zuiden staat Siberische sjamaan Ryan Tijger- Adelaar. En hij vertegenwoordigd Azië. Op het Westen staat sjamaan Tyron Wolf-Adelaar. En hij vertegenwoordigd Noord-Amerika. Mijn spirit sjamaan Mother Mother is Witte Adelaar. En ik vertegenwoordigd Europa.
Mijn taak is op deze continenten (krachtplaatsen) en sjamanen en medicijn mannen en vrouwen met elkaar te verbinden. Waardoor een Universele stam ontstaat met alle stromingen.

Hoe werk ik?:
Ik maak contact met jouw beschermspirits ( beschermers die bij jouw horen) soms leg ik kaarten om te zien wat ik moet zien. soms hoor of weet ik en ga ik op je pijn uit het verleden zitten. Ik geef je inzicht via Adelaars overzicht. Ik gebruik Adelaarsview ook om relatieproblemen helder te krijgen. Ook mag op verzoek een blik in de toekomst werpen.
Met mijn adelaarsveer mag ik mensen in bescherming zetten.
En ik doe vaak groepshealingen.
Lees verder
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Jeantille 5,0

Heel goed consult gehad!

Beoordeling Mara Da Costa
Beoordeling Jeantille 5,0

Top!

Beoordeling Barbara .
Beoordeling Jeantille 5,0

Hoi Jeantille, Wat een leuk gesprek. Ik had je nog niet eerder gesproken maar ik vond...

 
Telefonisch consult?