Bekijk hier het profiel van Life Coach Marjolein | Dit is mijn toekomst
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 257
  • Bel 0909-9535 (100ct/pm)
Goedkoper bellen, klik hier
 

Marjolein

(1 beoordelingen)
Sinds ik me kan herinneren heb ik dieren om me heen gehad, met haren, veren, schubben en andere soorten. Gedrag en communicatie tussen dieren onderling en tussen mens en dier is altijd al mijn passie geweest.

Eerst heb ik me verdiept in uiterlijke communicatie, dat wil zeggen lichaamstaal. Wat voor lichaamssignalen laat een dier zien en wat wil het ermee zeggen.
Deze signalen kun je dan zelf ook gebruiken om op een begrijpelijke, vriendelijke manier met je dier te communiceren. Wederzijds respect en begrip staat hierbij voorop.

Toch blijven er soms vragen, zou je willen weten wat er in een dier omgaat, waarom het bepaald gedrag vertoont of waarom het niet lekker in zijn vel zit. Dan is het heel handig als je intuitief kunt communiceren met dieren.
Na een periode van groot verlies had ik daar sterk de behoefte aan. Om op zielsniveau met een levende of overleden dierenziel te kunnen communiceren.

Mezelf verplaatsen in een dier vond ik altijd al heel normaal en gemakkelijk alsmede hun gedachten en gevoelens opvangen.
Het is iedere keer weer een geweldig mooie ervaring om op deze manier een gesprek aan te gaan met een dier en ik ben ze dan ook zeer dankbaar! Kippen, geiten, honden, katten, vogels, schildpadden, vogels, paarden etc, ze zijn allemaal al aan bod gekomen en je krijgt alleen maar meer respect voor alle dieren op aarde.

Toch is communiceren zeker niet genoeg om een dier echt te kunnen helpen. Het brengt korte opluchting en geeft soms antwoorden op vragen van de mens maar het haalt geen blokkades/trauma in het energetisch systeem weg.

Daarom ben ik verschillende soorten vormen van energetische therapie voor mens en dier gaan volgen alsmede de mindset die voor mensen nodig is om blijvend resultaat te behouden. Daarmee val ik onder de term energy medicine coach. Wat ik aanbiedt is te breed om in 1 woord te vangen maar een samensmelting van zeer resultaat gerichte therapie die het individu (mens en dier) weer terug brengt naar gezondheid van lichaam en geest.

Ik werk als energy medicine coach voor dier en mens met the Body Code en the Emotion Code, met Healing Touch for Animals en Healing Touch maar ook gebruik ik bijna altijd Ancestral Clearing om voor dier en mens een schone lei te maken, opgebouwd of meegekregen karma los te laten zodat je vrij bent om keuzes te maken in je leven die echt bij je passen. Al deze therapie is quantum healing dwz het werken in all time/space/dimensions. Je werkt dan buiten onze lineaire tijd en 3 dimensionale kijk hier op aarde. Je kunt hiermee in het heden, verleden en toekomst werken omdat alles aan elkaar verbonden is en ook alles toegankelijk is.

The Body Code System gaat er vanuit dat ziekte en gezondheidsklachten kunnen ontstaan door de ziekmakende werking van ziektekiemen, structurele onevenwichtigheden in het lichaam, aanwezigheid van giftige stoffen, voedingstekorten, energetische onevenwichtigheden, (vastgezette) emoties en verstoringen in de samenwerking tussen organen en klieren in het lichaam.
Binnen het Body Code System worden de onderliggende redenen voor gezondheidsklachten op een energetische wijze opgespoord en verwijderd. Eenmaal verwijderd komen ze niet meer terug. Ons energetisch lichaam draagt alle informatie met zich mee en kan dus ook de oorzaak en oplossing aandragen.

The Emotion Code, ook voor mens en dier is een makkelijke en snelle techniek om op energetische wijze de vastzittende emoties in het lichaam op te sporen endeze vervolgens te verwijderen. Deze geblokkeerde emoties kunnen je immuunsysteem verzwakken, de gezonde werking van organen en weefsels in je lichaam ondermijnen, pijn, vermoeidheid en ziekte veroorzaken.

Met Ancestral Clearing ga je naar de oorsprong van een fysiek of emotioneel probleem om het gelijk op te ruimen. Je hoeft niets opnieuw te beleven en hebt er dus absoluut geen last van. De last valt net gelijk van je af. Een kind of dier wordt via de volwassen persoon waar het bij woont en gerelateerd is behandeld.

Het energetisch lichaam (ziel) slaat alles op wat je ooit ook maar heb meegemaakt en als iets niet opgeruimd wordt blijft het opgeslagen en wordt het zelfs doorgegeven naar volgende generaties. Dit zit letterlijk in je DNA/Epigenetics! Bewezen is bijvoorbeeld in de epigenetics dat gedrag wordt doorgegeven generatie op generatie totdat iemand het heft in handen neemt om dit te veranderen. DNA kan absoluut worden veranderd dus, continue. Je eigen gedrag, leefwijzen en het opruimen van “karma” van jezelf en je voorgangers helpen hier enorm in. Het mooie ook nog is dat degene die Ancestral Clearing doet, dit niet alleen voor zichzelf doet maar voor iedereen die aan hem verbonden was en is. Hoe mooi is dat. Het is een domino effect dat achteruit en ook vooruit werkt. Ja, je kunt inderdaad je toekomst hiermee veranderen.

Ik ben bereikbaar via de telefoon maar ook e-mail. Als u een account heeft kunt u een foto naar me toesturen terwijl we elkaar telefonisch spreken. Bij een mailconsult kunt u ook een foto meesturen van uw dier (waar het alleen op staat) en noteren waar u graag healing voor zou willen ontvangen voor het dier. De uitwerking van de healing per telefoon of via e-mail werkt nog lange tijd door nadat het consult is afgesloten. U kunt dus direct resultaat merken maar ook pas na dagen. Dat is heel individueel.

Alvast grote dank voor uw vertrouwen mochten we elkaar spreken of lezen!

Dieren zijn bij ons om ons te leren onvoorwaardelijk lief te hebben, wijsheid en compassie te tonen. Ze zijn hierin zeer zeker onze meerdere, we kunnen heel veel van ze leren!
Love & Blessings Marjolein van Vlodrop
Lees verder
Mijn expertises

Ancestral Healing | Healing voor Mens & Dier | Body and Emotion Code System |

Meer expertises
 
Linanne Nagels

Hallo Marjolein. Wat ben je zuiver en aards en zeer goed !!!💜💜🔆Linanne