Bekijk hier het profiel van Life Coach Marjolein | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 257
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 257

Marjolein

5,0Ø (4 beoordelingen 417 gesprekken )
Ik werk als life coach/energy medicine coach voor mens & dier door contact te maken via het quantumveld. Alle energie en informatie ligt in dat veld opgeslagen en kan dus bereikt worden. Ik werk oa heldervoelend en helderwetend en gedurende een consult is het daarom vrij makkelijk iemand door een healing te begeleiden. Verder werk ik met the Body Code en the Emotion Code, met Healing Touch voor mens en dier maar ook gebruik ik altijd Ancestral Healing om voor dier en mens een schone lei te maken, opgebouwd of meegekregen familie karma los te laten zodat je vrij bent om keuzes te maken in je leven die echt bij je passen. Al deze therapie is quantum healing dwz het werken in all time/space/dimensions. Je werkt dan buiten onze lineaire tijd en 3 dimensionale kijk hier op aarde. Je kunt hiermee in het heden, verleden en toekomst werken omdat alles aan elkaar verbonden is en ook alles toegankelijk is.

Met Ancestral Healing ga je naar de oorsprong van een fysiek of emotioneel probleem om het gelijk los te laten. Je hoeft niets opnieuw te beleven en hebt er dus absoluut geen last van. De last valt net gelijk van je af. Ons karma/uitdagingen doet zich vaak voor in patronen die telkens maar terug keren totdat we ze los laten.

Het energetisch lichaam (ziel) slaat alles op wat je ooit ook maar heb meegemaakt en als iets niet opgeruimd wordt blijft het opgeslagen en wordt het zelfs doorgegeven naar volgende generaties. Dit zit letterlijk in je DNA/Epigenetics! Bewezen is bijvoorbeeld in de epigenetics dat gedrag wordt doorgegeven generatie op generatie totdat iemand het heft in handen neemt om dit te veranderen. DNA kan absoluut worden veranderd dus, continue. Je eigen gedrag, leefwijzen en het loslaten van “karma” van jezelf en je voorouders helpen hier enorm in. Het mooie ook nog is dat degene die Ancestral Clearing doet, dit niet alleen voor zichzelf doet maar voor iedereen die aan hem verbonden was en is (familie/vrienden etc). Hoe mooi is dat. Het is een domino effect dat achteruit en ook vooruit werkt. Ja, je kunt inderdaad je toekomst hiermee veranderen. Een kind of dier wordt via de volwassen persoon waar het bij woont en gerelateerd is behandeld.

The Body Code System gaat er vanuit dat ziekte en gezondheidsklachten kunnen ontstaan door de ziekmakende werking van ziektekiemen, structurele onevenwichtigheden in het lichaam, aanwezigheid van giftige stoffen, voedingstekorten, energetische onevenwichtigheden, (vastgezette) emoties en verstoringen in de samenwerking tussen organen en klieren in het lichaam.
Binnen het Body Code System worden de onderliggende redenen voor gezondheidsklachten op een energetische wijze opgespoord en verwijderd. Eenmaal verwijderd komen ze niet meer terug. Ons energetisch lichaam draagt alle informatie met zich mee en kan dus ook de oorzaak en oplossing aandragen.

The Emotion Code, ook voor mens en dier is een makkelijke en snelle techniek om op energetische wijze de vastzittende emoties in het lichaam op te sporen endeze vervolgens te verwijderen. Deze geblokkeerde emoties kunnen je immuunsysteem verzwakken, de gezonde werking van organen en weefsels in je lichaam ondermijnen, pijn, vermoeidheid en ziekte veroorzaken.

Al deze vormen van therapie zijn dus ook geschikt voor dieren healing. Als dieren communicator kan ik op zielsniveau communiceren met dieren waardoor er een extra dimensie wordt gegeven aan de healing.

Ik ben bereikbaar via de telefoon maar ook e-mail. Als u een account heeft kunt u een foto naar me toesturen terwijl we elkaar telefonisch spreken. Bij een mailconsult kunt u ook een foto meesturen van uw dier (waar het alleen op staat) en noteren waar u graag healing voor zou willen ontvangen voor het dier. De uitwerking van de healing per telefoon of via e-mail werkt nog lange tijd door nadat het consult is afgesloten. U kunt dus direct resultaat merken maar ook pas na dagen. Dat is heel individueel.

Alvast grote dank voor uw vertrouwen mochten we elkaar spreken of lezen!

Dieren zijn bij ons om ons te leren onvoorwaardelijk lief te hebben, wijsheid en compassie te tonen. Ze zijn hierin zeer zeker onze meerdere, we kunnen heel veel van ze leren!
Love & Blessings Marjolein van Vlodrop

Lees verder
 
 
Beoordeling Anoniem Anoniem
Beoordeling Marjolein 5,0

Ik belde met Marjolijn over mijn continue gevoel van machteloosheid. Het werd duidelijk...

Beoordeling Anjolien Kooreman
Beoordeling Marjolein 5,0

Marjolein wat een kanjer ben je. Jouw contact met mens en dier en je hulp om evenwicht te...

Beoordeling Greet Barelds
Beoordeling Marjolein 5,0

Hallo Marjolein, Je werkt met je gevoel en kan dat goed overdragen. Zeer leerzaam en...

 
Telefonisch consult?