Bekijk hier het profiel van Life Coach Peter Houben | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 282
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 282

Peter Houben

5,0Ø (1 beoordelingen 58 gesprekken )
( In de zomer v.a. Mei t/m September) alleen via mail consult bereikbaar)!

Als Astroloog en Coach ben ik een gesprekspartner en luisterend oor voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek. Ik bied ondersteuning en begeleiding in al jou vragen of problemen. Wat heeft de komende periode voor jou in petto? Hier kan ik middels jou persoonlijke horoscoop antwoord op geven. Maar ik kan ook helpen als je vastloopt in het leven of heb je twijfels over beslissingen die je moet nemen?, jou talenten, vragen over werk, en relatie en voor alle andere vragen die ons dagelijks bezig houden kun je bij mij terecht.

Naast gesprekspartner ben ik ook Astroloog en kan ik voor jou een persoonlijke horoscoop maken die een zuiver Licht laat schijnen op jou persoonlijke kwaliteiten en ontwikkeling.
Met bijna alle vragen kun je bij mij terecht. De Astrologie heeft vele mogelijkheden jou hierbij te kunnen helpen. Met Astrologie kunnen we in het verleden kijken maar ook in de toekomst. Wat heeft de toekomst voor mij in petto? Welke omstandigheden worden komende tijd extra belicht? Hoe zit het met de relatie, welke partner past het beste bij mij? Hoe is het met het werk en wat zijn mij talenten / gaven? En alle andere persoonlijke vragen kunnen middels de Astrologie beantwoord worden. Samen zorgen we ervoor dat jij in jou kracht komt te staan.

Astrologie is een van de oudste disciplines, reeds 7000 jaar geleden ontstaan en tot op heden een van de belangrijkste instrumenten iemands 'Goddelijke blauwdruk' zichtbaar te maken. Aan de hand van jou persoonlijke gegevens: naam, geboorte datum, tijd en plaats kan ik een heel persoonlijke horoscoop voor jou maken, met jou specifieke kwaliteiten en ontwikkelingspunten.
Lees verder
 
Beoordeling aicha H
Beoordeling Peter Houben 5,0

Hoi Peter, wat hebben we fijn gesproken en wat kun je goed luisteren. Je bent vlot...

 
Telefonisch consult?