Bekijk hier het profiel van Life Coach An Nijland | Dit is mijn toekomst
 
  • Bel 0909-9535 (100ct/pm
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 171
  • Bel 0909-9535 (100ct/pm)
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-9535 boxnummer: 171

An nijland

(43 beoordelingen)
Helderziend Medium.
An Nijland
Verbonden met het grote licht dat ons wil helpen herinneren daar waar we vandaan komen Thuis.
*Contact met overledenen.
*Coaching naar een hogere trilling en bewust worden.
*De aura kleuren vertellen..
*Orbs
Welkom in mijn lichtwereld de wereld van liefde en licht en bewustwording.Wij wie we zijn ons leven dat verbonden is met de Bron vraagt om inzichten doormiddel van triggers lastige situatie in de relatie op het werk in de familie en het gezin.Er komt een groter besef van waarom ga je door bepaalde moeilijke periodes.Deze lastige periodes helpen ons groeien op Spiritueel ,mentaal , emotioneel en fysiek niveau.Dat we ons bewust worden dat er een leven na de dood is.En het leven niet stopt en dat de ziel een eeuwig durende ontwikkeling heeft.En dat het een reis is op het moment dat je van het Grote licht naar deze aarde gaat met als doel bewust worden om ooit weer in dat heldere licht weer opgenomen te worden daar waar onze dierbaren zijn en daar gaan we verder met ons licht lichaam in de wereld van liefde en gedachten communicatie.
Maar in die tussen tijd is het werken op deze aardbol we gaan door lastige periodes op deze aarde. We krijgen conflicten om maar meer inzicht te krijgen in jezelf en de ander.
Waarom zijn en komen er situatie in je leven Het is een onderdeel van het Plan dat er is voor iedereen. Met als doel dat we elkaar meer gaan begrijpen en dat we allemaal Onderweg zijn. We zitten vast in oude patronen van denken en handelen.Deze patronen werken niet meer na een aantal jaren omdat we spiritueel groeien aan het ontwikkelen zijn we gaan naar een hogere trilling we worden geholpen door de spirituele wereld gidsen en meesters zijn dagelijks aanwezig om ons bewust te laten worden dat we allemaal verbonden zijn met dat prachtige Heldere licht van liefde.Ik help je graag bewust worden van wie je bent en hoe je kan groeien in welk proces je nu ook zit.Ik geef de antwoorden rechtstreeks van uit De Bron.Ben je zoekende of ben je al wat hoger in trilling ik help je graag. Met mijn ervaringen als Sociaal pedagogisch werkster voor kind en gezin. Trainingen als medium op het Arthur Findlay instituut in Engeland.
Werkzaam van uit mijn praktijk geef ik consulten en training.Ik help je graag bewust worden van jouw plan op deze aarde .
Lees verder
 
Wilma .

Als je spiritueel, hooggevoelig bent en je hebt vragen hierover dan is het fijn om...

Anoniem 🦋

An wat ben jij een mooi lief warm mens om mee te praten. Met veel geduld jou luisterend...

Patricia M

Net een gesprek gehad met An, Wat een lieve goed invoelende vrouw! Ze heeft me weer...