Bekijk hier het profiel van Life Coach Marcel ter Veer | Dit is mijn toekomst
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 233
  • Bel 0909-9535 (100ct/pm)
Goedkoper bellen, klik hier
 

Marcel ter veer

(4 beoordelingen)
Mijn naam is Marcel ter Veer en ik ben een Helderziend Medium.

Inzichten en antwoorden mag ik je geven op vragen met betrekking tot Liefde, Werk, Relaties, Verhuizing en vele andere vragen die je graag eens beantwoord ziet of meer inzicht in wenst.
Je ontvangt heel gericht, specifieke handvatten en tools, waar je écht wat aan hebt.

Voor de reading die ik geef, heb ik alleen je voornaam en leeftijd nodig. Het is voor het consult belangrijk dat je open bent en oprecht. Ik maak direct contact met je energieveld. Je mag vragen stellen over, werk, relatie, verhuizing, spirituele groei, veranderingen, of belangrijke levens kwesties, waar je meer inzicht in wenst. Heel concreet kan ik je energievelden waar nemen, het verleden, de chakra's, de toekomstige invloeden en dus Helder-zien waar de blokkades zitten. Deze kunnen op energetisch niveau worden opgeruimd waarna er op het fysieke en geestelijke niveau healing plaats kan vinden.

Bij fysieke pijn en of stress klachten, brengt healing op afstand veel verlichting en heling. Hierdoor kun je weer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren en innerlijke rust en vrede met jezelf, blokkades kunnen hierdoor oplossen en pijn klachten verminderen aanzienlijk.


NB:
Ik ben géén vervanging voor een reguliere arts. Alternatieve geneeswijze kan wel een toevoeging zijn. Overleg daarom bij twijfel altijd eerst met uw arts. In een consult, geef ik dan ook géén uitspraak over uw gezondheid omdat u daarvoor bij uw reguliere of behandelend arts terecht kunt.

Neem gerust contact met mij op.

Vriendelijke groet, Marcel

Lees verder
Mijn expertises

Medium | Paragnost | Helderziend Medium | Automatisch schrift |

Meer expertises
 
Marion

Dank Marcel, je hebt mij weer geweldig geholpen op een liefdevolle wijze, met heldere...

Rianne

Een reading gehad van Marcel, wist precies de zere plek. Hele lieve man, goed luisterend...

Marion

Dank Marcel, van jou heb ik een heel mooi consult mogen ontvangen. Fijn dat je mij zo...