Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria Marina | Dit is mijn toekomst
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 189
  • Bel 0909-9535 (100ct/pm)
Goedkoper bellen, klik hier
 

Maria marina

(14 beoordelingen)
Mijn naam is Maria Marina en werk al 30 jaar met de tarotkaarten. Ik ben woonachtig in Hilversum maar ben een geboren en getogen Amsterdamse.
Als kind was ik al gevoelig voor alle energieen. De kaarten hebben mij altijd getrokken en daar ligt sinds mijn 23e mijn specialiteit. Deze heb ik mezelf helemaal eigen gemaakt en werk nog steeds met dezelfde kaarten als toen ik begon.
Ik heb verschillende trainingen gehad van zeer bekende spirituele instellingen en daarbij de verschillende diploma’s gehaald. Echter spreek ik voornamelijk vanuit mijn gevoel en kan u een richting geven omtrent de vragen die hebt.
De legging die ik gebruik is het Keltisch kruis. Hoe u het ook went of keert bij een kaartlegging met of zonder vraag, voor u komt toch wel het belangrijkste naar voren ! Zowel over bepaalde vragen uit het verleden, het heden en de toekomst. De tarot spiegelt de ziel.
Ons gedrag en de keuzes die we maken in ons leven worden in grote mate gestuurd vanuit ons onbewuste.

Bij de Tarot gaat het om de bewustwording van het onbewuste. Ieder mens heeft momenten dat hij of zij persoonlijke vragen heeft, maar niet bij de antwoorden kan komen. Het antwoord zit in u, maar u kunt er even niet bij. De Tarot is een beproefd hulpmiddel om die antwoorden te vinden. Het gaat daarbij om zaken als relaties, werk, gezondheid en zelfontplooiing.

Verantwoordelijkheid : Tarotkaarten zeggen u nooit wat u moet doen en wat u moet laten. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen leven. De tarotkaarten kunnen u helpen om inzicht te krijgen in bepaalde kwesties. Het leggen van tarotkaarten mag nooit de enige allesomvattende leidraad worden in uw leven. De Tarot is geen kant-en-klaar receptenboek. Ze toont de ingrediënten, maar de juiste hoeveelheid en de bereidingswijze heeft u zelf in de hand.

De kaarten tonen en zeggen hetgeen dat ‘waar’ is, over u als de vraagsteller, over uw innerlijke en uiterlijke omstandigheden, over de valkuilen en te leren lessen, over uw angsten en uw ambities .

Ook geven de kaarten inzicht op uw toekomstige mogelijkheden, uw zwakke en sterke kanten en op dat waar u rekening mee kan houden.

Er wordt inzicht gegeven in welke stappen u eventueel kunt nemen om bepaalde doelen in uw leven te bereiken. U dient hier zelf richting aan te geven. De kaarten doen dit niet voor u ! U dient zich dus actief op te stellen voor hetgeen dat besproken is. Doet u dat niet dan zal er wellicht ook weinig veranderen. De keuze is in deze geheel aan u.

Belangrijk is dat u de kaarten "de tijd" geeft. Het heeft geen zin om elke dag kaarten te laten leggen. De kaarten liggen vanaf het heden tot ? Tijd en datum staan niet vast !

Ik wil u graag het inzicht geven dat u nodig heeft om positief om te gaan met de door u gestelde vragen. De uiteindelijke beslissingen neemt u zelf. U heeft uw eigen lot in handen !

Lees verder
Mijn expertises

Tarotist | Zigeunerkaarten | Medium |

Meer expertises
 
luud Polak-meyer

Marina Maria is een hele goede kaartlegster. Nuchter en zeker oprecht, een dikke...

susan

Lieve Maria, alle woorden wat je gezegd hebt komen overeen met de persoon die ik nu ken....

Nora

Lieve Maria, ik vond het vandaag heel fijn jou eens persoonlijk te mogen ontmoeten voor...