Bekijk hier het profiel van Life Coach Sofie Deheusch | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op:
Boxnr: 279
Goedkoper bellen, klik hier
 
Ik ben te bereiken op 0909-8070 boxnummer: 279

Sofie Deheusch

Belgisch
4,8Ø (3 beoordelingen 469 gesprekken )
Tijdens een consult – of een reading – kan over elk onderwerp gepraat worden. Liefde, werk, persoonlijke groei of je financiële situatie, … Het zijn allemaal dingen waarbij we ons wel eens onzeker voelen. Ook ik! Tijdens een consult wordt dieper ingegaan op wat voor jou op dit moment belangrijk is. Samen met mijn Gidsen kan ik je inzichten geven over je situatie en je de handvaten aanreiken die je nodig hebt om verandering in gang te zetten. Mijn Gidsen en ik erken graag vanuit jouw ware "ik". Wie ben ik? Wat wil ik? Wie of wat heb ik nodig om mijn doel te bereiken? Samen met jou gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen. Als Mental Coach laat ik je zien hoe je met zorgen, angsten en onzekerheden kunt omgaan. Alles begint met een juiste mindset. Problemen los je immers niet op door je zorgen te maken, maar door diep adem te halen en er doorheen te gaan. Ik weet dat jij dat kan, de kosmos weet dat jij dat kan en we willen je graag laten inzien dat ook jij weet dat je het kan.

Ook voor contact met overledenen help ik je met veel liefde verder.

Geen vraag of probleem is ons te gek, dus wees niet bang om ze te stellen. Enkel met vragen over gezondheid of zwangerschappen zijn we wat voorzichtiger. Als mijn Gidsen hier spontaan zelf over beginnen zal ik de boodschap uiteraard met veel plezier aan je doorgeven, maar ik zal hen zelden zelf de vraag stellen. Sommige onderwerpen zijn nu eenmaal té delicaat.

Natuurlijk kunnen er "toekomstvoorspellingen" doorgegeven worden, maar wees je er van bewust dat het antwoord op je vraag niet altijd komt zoals je ze wou willen of verwacht had. Je hebt namelijk ook zelf verantwoording over je leven te nemen. En zeg nu zelf; soms is het toch gewoon fijner om je te laten verrassen 😉
Lees verder
Mijn expertises

Engelkaarten | Helderwetend | Medium | Contact met overledenen | Mindfulness | Life coach | Blokkades |

 
Beoordeling Julia Rodrigues
Beoordeling Sofie Deheusch 5,0

Wat een leuke vrouw ze is heel erg aardig en sociaal het zijn supergesprekken ik raad het...

Beoordeling Poppie Oost
Beoordeling Sofie Deheusch 5,0

Dank je wel voor je reading, spot on. Laat het maar komen!!!

Beoordeling Annoniem Annoniem
Beoordeling Sofie Deheusch 4,0

Ik heb je net gesproken Je wist gelijk te vertellen wat er speelt SUPER!!! Je bent...

 
Telefonisch consult?