Carla van der Aa
Offline
 
 
 

Carla van der Aa


Boxnr. 308
5,0Ø (1 beoordelingen 52 gesprekken )
Intuïtieve coach

hoor wat je zegt - ik luister - ik kijk mee - aards

Ik hoor wat je zegt
Jij hebt jouw eigen reden waarom je contact maakt. Een kort praatje? Een serieuze overweging? Niet lekker in je vel zitten? Een vraag over jouw proces? Een sparringpartner? Twijfelingen? Nieuwgierigheid? Jouw reden. Ik hoor je en ik voel wat je zegt.

Ik luister
Terwijl jij dingen vertelt, luister ik en voel ik mee. Jij vertelt datgene wat jij wilt vertellen. Ik stel vragen om je goed te begrijpen en ik luister zodat jij verder kunt vertellen.

Ik kijk mee
Jouw woorden volg ik en vanuit mijn expertise en sterke intuïtie kijk ik mee. Geen toekomst voorspellen (dat doe ik niet), wel meekijken met waar jij staat en wat zich aandient in jouw proces om in te groeien. Ik neem jou daarin mee, waardoor dit samen gebeurt.

Aards
Jij bent op aard, net zoals ik. Vanuit aarding kom je dichter bij jezelf. Hoe meer geaard, hoe beter contact met de intuïtie en met jezelf. Daarom start ik altijd met een check van hoe we erbij zitten.


Jij bent jezelf, dat is jouw kracht!

----------------------------------------------------------------------------


Werkwijze:

Sterke intuïtie – Aarding –Bodywork – Intuïtieve Tekening – Visualisatie – Lenormand kaarten (antwoord op één vraag) – Innerlijk kind werk – Luisterend oor – Sparringpartner – Levenservaring – Coaching


Jij vertelt jouw onderwerp/ vraag bijvoorbeeld:

Persoonlijke groei – Levensvraag – Keuzes maken – Volgende stap – In het hier en nu willen zijn – Hooggevoeligheid – Blokkades – Mentale disbalans – Spanning (in het lichaam) – Wat wil de pijn in jouw lichaam tegen jou zeggen* – Twijfel – Stress – Burn-out* – Overprikkeling – Angst – Niet lekker in de vel zitten – Niet begrepen worden – Eenzaamheid – Depressieve gevoelens* – Onrustig – Emotioneel – Rouw/verlies – Hulp bij aarding – Iets waar je je vinger niet op kan leggen – Iets anders


Na het gesprek ervaren mensen onder andere:

Helderheid – Verzachting – Harmonie – Rust – Inzicht – Energie – Bewustwording – Contact met jezelf – Contact met je lichaam – Bevestiging – Kracht – Adem – Richting – Ruimte – Vertrouwen


----------------------------------------------------------------------------
*LET OP: ik ben geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist. Ik doe geen uitspraken over zwangerschap of ziektes. Ik voorspel geen toekomst.
----------------------------------------------------------------------------

Carla van der Aa is mijn naam
Een jonge betrouwbare vrouw, die vanuit passie werkt. Of dit nu coachen is, dansen, lesgeven of dans performen, mijn passie is altijd zichtbaar en voelbaar. Dit zorgt er mede voor dat ik vanuit mijn hart spreek en op mijn eigen wijze te werk ga.
Mijn oprechte nieuwsgierigheid, openheid, en sensitiviteit nemen mij mee in het leven van de ander, waardoor ik een veilige en begripvolle ruimte creëer om te Zijn. Jij mag je op je gemak voelen als jij jouw vraag/onderwerp inbrengt. Samen onderzoeken we, ontmoeten we en spelen we met wat er zich bij jou aandient.

Levenservaring
Dit alles is niet vanzelf ontstaan. Net zoals ieder ander mens heb ik mijn nodige uitdagingen. Vanuit de diepste put, wat onder andere bestond uit een cocktail van eenzaamheid, angst, stress en zware overprikkeling, heb ik mijzelf een weg omhooggewerkt. Het was zwaar, intens en zeer confronterend, maar wel haalbaar. Het is prachtig om te zien hoe sterk het menselijk Zijn is. Ik heb de mogelijkheid gekregen om te bekijken wie ik ben en wat ik wil. Ik kon mijn pad bewust gaan volgen. In 2019 ontdekte ik het intuïtieve tekenen en het kaartleggen, en ben ik in de leer geweest bij een medium. Vanaf toen ben ik met veel plezier ook coaching aan andere gaan bieden. Nu is dat een klein deel van wat ik doe, want als ervaren coach geef ik er geheel mijn eigen draai aan met mijn sterke intuïtie die mij leidt in het gesprek. Mensen ervaren de gesprekken gericht op zijn/haar proces als helpend wat door blijft werken.

Ik ben dankbaar voor mijn gehele leven, want dat heeft mij precies zo gemaakt zoals ik nu ben, een uniek mens... Dat had ik niet anders gewild.
Ik ga verder, met wat ik voorhanden krijg en dat zal altijd met up’s en down’s blijven gaan.
Dat heet leven :)

Je bent welkom, precies zoals jij bent.

Zachte, vertrouwde groet,

Carla
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Carla van der Aa 5,0

Heel veel informatie!!!

 
Andere diensten
Andere bekeken ook
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.707 beoordelingen
281.236 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL